stadsklooster ERiCA

welkom in de stilte

Helaas kan deze bijeenkomst niet doorgaan! Mail naar erica@zinenzijn.nl om op de hoogte te blijven!

Op zoek naar een moment van stilte, eenvoud en bezinning in deze onrustige en onzekere tijd? Maak dan op 22 maart kennis met de kloosterspiritualiteit van ERiCA! Kom ervaren wat stilte is en hoe je die in het leven van alle dag kunt vinden, steeds weer opnieuw.

Wat gaan we doen?

We starten met een kleine workshop die ons naar de stilte voert. Daarna volgt er een korte viering. Een mooi en eenvoudig moment van bezinning, in de overgang van de middag naar de avond, op de drempel van een nieuwe week in een spannende tijd.

Waar?

We zijn te gast in de prachtige Titus Brandsma Gedachteniskerk aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Een oase van rust vlak, naast het drukste verkeersplein van de stad.

Doe mee!

Je bent van harte welkom. Meedoen kost niets, maar het is fijn als je via onderstaande button even laat weten dat je komt.

Stadsklooster ERiCA is een initiatief van Frans Croonen, geestelijk begeleider bij Zin en Zijn. Frans komt sinds zijn tienerjaren in kloosters en abdijen en is je gids en reisgenoot tijdens deze sfeervolle bijeenkomst.