fbpx

Ik slaap –

maar mijn hart is wakker

Geestelijke begeleiding

Geestelijke begeleiding helpt je te kijken en luisteren naar de diepte in je bestaan en ervaringen. Wie ben je? Wat beweegt jou? Wat verlang je? Wat zoek je? Wie of wat zoekt jou?

Geestelijke begeleiding is er om breedte en perspectief te leren zien. In jezelf en de wereld om je heen. Uitzuiveren wat van waarde is, en wat niet. Zin van onzin leren onderscheiden. In groeiende opmerkzaamheid, zonder oordeel.

Geestelijke begeleiding brengt je bij reeds gebaande paden van wijsheid en spiritualiteit, die je helpen om je eigen pad te gaan ontdekken. Taal en woorden gaan vinden voor wat je ten diepste beweegt. Om het pad dat je ontdekt hebt ook daadwerkelijk te kunnen (ver)volgen.

Op iedere geestelijke weg en in iedere levensfase stuit een mens op grenzen, die uitnodigen om door te groeien. Geestelijke begeleiding biedt hierbij een open ruimte om te onderzoeken, te ontdekken en te oefenen.

Geestelijke begeleiding is er voor pelgrims, zoekers en twijfelaars, gelovigen en ongelovigen. Van welke leeftijd of achtergrond dan ook. Mensen die zoeken naar uitzicht en inzicht, hoop en houvast, naar God, naar je diepste werkelijkheid.